cis-バクセン酸に着目したカキ果実の新規利用に適した品種
Bibliographic Information
- Other Title
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- cis-バクセンサン ニ チャクモク シタ カキ カジツ ノ シンキ リヨウ ニ テキシタ ヒンシュ
- Persimmon Cultivars that are Suitable for the Development of Food Products Containing cis-Vaccenic Acid
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Journal
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- 研究報告書 = Report of Toyo Institute of Food Technology / 東洋食品研究所 [編]
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研究報告書 = Report of Toyo Institute of Food Technology / 東洋食品研究所 [編] (32), 15-19, 2018
川西 : 東洋食品研究所
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Details 詳細情報について
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- CRID
- 1520572357617503104
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- NII Article ID
- 40021842008
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- NII Book ID
- AN00170143
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- ISSN
- 21862516
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- NDL BIB ID
- 029578474
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- Text Lang
- ja
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- NDL Source Classification
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- ZM2(科学技術--科学技術一般--大学・研究所・学会紀要)
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- Data Source
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- NDL Search
- CiNii Articles