小豆渋汁及び蒟蒻ゾルの添加が水羊羹の品質に及ぼす影響
Bibliographic Information
- Other Title
-
- アズキ ジュウジュウ オヨビ コンニャク ゾル ノ テンカ ガ ミズヨウカン ノ ヒンシツ ニ オヨボス エイキョウ
- Effects of adding the eluate from adzuki bean seeds and a konnyaku sol on the quality of adzuki bean jelly
Search this article
Description
コレクション : 国立国会図書館デジタルコレクション > 電子書籍・電子雑誌 > 学術機関 > 学協会
Journal
-
- 日本調理科学会誌 = Journal of cookery science of Japan / 日本調理科学会 編
-
日本調理科学会誌 = Journal of cookery science of Japan / 日本調理科学会 編 41 (2), 103-110, 2008-04
東京 : 日本調理科学会
- Tweet
Keywords
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520572357766751104
-
- NII Article ID
- 110006657523
-
- NII Book ID
- AN10471022
-
- ISSN
- 13411535
-
- NDL BIB ID
- 9487648
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZE16(社会・労働--家事・家政--学術誌)
-
- Data Source
-
- NDL
- NDL-Digital
- CiNii Articles
- KAKEN