Change in Radical-Scavenging Activity of Virgin Olive Oil during Deep-Frying
Bibliographic Information
- Other Title
-
- Change in Radical Scavenging Activity of Virgin Olive Oil during Deep Frying
- 揚げ調理過程におけるバージンオリーブオイルのラジカル捕捉活性の変化
Search this article
Journal
-
- 家政学研究 = Research journal of living science / 奈良女子大学家政学会 編
-
家政学研究 = Research journal of living science / 奈良女子大学家政学会 編 51 (2), 59-64, 2005-03
奈良 : 奈良女子大学家政学会
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520572358594393600
-
- NII Article ID
- 110006447347
-
- NII Book ID
- AN00041424
-
- ISSN
- 02867036
-
- NDL BIB ID
- 7340115
-
- Text Lang
- en
-
- NDL Source Classification
-
- ZE16(社会・労働--家事・家政--学術誌)
-
- Data Source
-
- NDL
- CiNii Articles