沖縄伝統野菜「島野菜」のγ-アミノ酪酸(GABA)含量と嫌気処理によるGABA増強効果の検討 : GABAに着目した島野菜の機能性食品への展開
Bibliographic Information
- Other Title
-
- オキナワ デントウ ヤサイ 「 シマ ヤサイ 」 ノ g-アミノラクサン(GABA)ガンリョウ ト イヤケ ショリ ニ ヨル GABA ゾウキョウ コウカ ノ ケントウ : GABA ニ チャクモク シタ シマ ヤサイ ノ キノウセイ ショクヒン エ ノ テンカイ
- Effects of an anaerobic treatment on γ-aminobutyric acid (GABA) content in traditional Okinawan vegetables "Shima-yasai" : Development of functional foods based on GABA in "Shima-yasai"
Search this article
Journal
-
- 南方資源利用技術研究会誌 = Journal of the Society of Tropical Resources Technologists
-
南方資源利用技術研究会誌 = Journal of the Society of Tropical Resources Technologists 35 (1), 21-27, 2020-03
西原町 (沖縄県) : 南方資源利用技術研究会
- Tweet
Keywords
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520572359089809024
-
- NII Article ID
- 40022230517
-
- NII Book ID
- AN10236281
-
- ISSN
- 09129588
-
- NDL BIB ID
- 030409612
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZD12(経済--経済学--経済史)
-
- Data Source
-
- NDL Search
- CiNii Articles