沖縄伝統野菜「島野菜」のγ-アミノ酪酸(GABA)含量と嫌気処理によるGABA増強効果の検討 : GABAに着目した島野菜の機能性食品への展開

Bibliographic Information

Other Title
  • オキナワ デントウ ヤサイ 「 シマ ヤサイ 」 ノ g-アミノラクサン(GABA)ガンリョウ ト イヤケ ショリ ニ ヨル GABA ゾウキョウ コウカ ノ ケントウ : GABA ニ チャクモク シタ シマ ヤサイ ノ キノウセイ ショクヒン エ ノ テンカイ
  • Effects of an anaerobic treatment on γ-aminobutyric acid (GABA) content in traditional Okinawan vegetables "Shima-yasai" : Development of functional foods based on GABA in "Shima-yasai"

Search this article

Journal

Details 詳細情報について

Report a problem

Back to top