- 【Updated on May 12, 2025】 Integration of CiNii Dissertations and CiNii Books into CiNii Research
- Trial version of CiNii Research Knowledge Graph Search feature is available on CiNii Labs
- 【Updated on June 30, 2025】Suspension and deletion of data provided by Nikkei BP
- Regarding the recording of “Research Data” and “Evidence Data”
食品に見る 機能性成分のひみつ(第24回)栄養がないといわれるきゅうりの成分 ビタミンCとククルビタシン きゅうり
Bibliographic Information
- Other Title
-
- ショクヒン ニ ミル キノウセイ セイブン ノ ヒミツ(ダイ24カイ)エイヨウ ガ ナイ ト イワレル キュウリ ノ セイブン ビタミン C ト ククルビタシン キュウリ
Search this article
Journal
-
- 栄養と料理
-
栄養と料理 86 (6), 104-107, 2020-06
東京 : 女子栄養大学出版部
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520572359176069376
-
- NII Article ID
- 40022248903
-
- NII Book ID
- AN00023193
-
- NDL BIB ID
- 030441970
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZE17(社会・労働--家事・家政--一般誌)
-
- Data Source
-
- NDL Search
- CiNii Articles