深海魚を使用したすり身加工品の基礎的研究
Bibliographic Information
- Other Title
-
- シンカイギョ オ シヨウ シタ スリミ カコウヒン ノ キソテキ ケンキュウ
- A preliminary report of surimi processed goods using deep-sea fishes
Search this article
Journal
-
- 石巻専修大学研究紀要 = Bulletin of Ishinomaki Senshu University
-
石巻専修大学研究紀要 = Bulletin of Ishinomaki Senshu University (32), 113-116, 2021-03
石巻 : 石巻専修大学
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520572359576740864
-
- NII Article ID
- 40022529172
-
- NII Book ID
- AN10385281
-
- ISSN
- 09158715
-
- NDL BIB ID
- 031370070
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZV1(一般学術誌--一般学術誌・大学紀要)
-
- Data Source
-
- NDL
- CiNii Articles