Water Sorption in Pre-heat-treated Wheat Flour Dough
書誌事項
- タイトル別名
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- Water Sorption in Pre heat treated Wheat Flour Dough
- 加熱処理した小麦粉ドウの浸漬特性
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収録刊行物
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- 日本食品工学会誌 = Japan journal of food engineering / 日本食品工学会 編
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日本食品工学会誌 = Japan journal of food engineering / 日本食品工学会 編 7 (3), 163-173, 2006-09
町田 : 日本食品工学会
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詳細情報 詳細情報について
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- CRID
- 1520572359707266688
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- NII論文ID
- 40007471670
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- NII書誌ID
- AA12076107
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- ISSN
- 13457942
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- NDL書誌ID
- 8096013
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- 本文言語コード
- en
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- NDL 雑誌分類
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- ZP34(科学技術--食品工学・工業)
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- データソース種別
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- NDLサーチ
- CiNii Articles