[Updated on Apr. 18] Integration of CiNii Articles into CiNii Research

シャンパーニュ地方におけるシャンパーニュづくり(後編・その1)伝統的瓶内二次発酵法

Bibliographic Information

Other Title
  • シャンパーニュ チホウ ニ オケル シャンパーニュズクリ(コウヘン ・ ソノ 1)デントウテキビン ナイ ニジ ハッコウホウ
  • Champagne Making in Champagne Region(part 3)Traditional in-bottle secondary fermentation method

Search this article

Journal

Details

  • CRID
    1520853833751949696
  • NII Article ID
    40021553512
  • NII Book ID
    AN10034389
  • ISSN
    09147314
  • NDL BIB ID
    029005577
  • Text Lang
    ja
  • NDL Source Classification
    • ZP15(科学技術--化学・化学工業--醗酵・微生物工学)
  • Data Source
    • NDL
    • CiNii Articles

Report a problem

Back to top