- 【Updated on May 12, 2025】 Integration of CiNii Dissertations and CiNii Books into CiNii Research
- Trial version of CiNii Research Knowledge Graph Search feature is available on CiNii Labs
- 【Updated on June 30, 2025】Suspension and deletion of data provided by Nikkei BP
- Regarding the recording of “Research Data” and “Evidence Data”
シャンパーニュ地方におけるシャンパーニュづくり(後編・その1)伝統的瓶内二次発酵法
Bibliographic Information
- Other Title
-
- シャンパーニュ チホウ ニ オケル シャンパーニュズクリ(コウヘン ・ ソノ 1)デントウテキビン ナイ ニジ ハッコウホウ
- Champagne Making in Champagne Region(part 3)Traditional in-bottle secondary fermentation method
Search this article
Journal
-
- 日本醸造協会誌 / 日本醸造協会, 日本醸造学会 [編]
-
日本醸造協会誌 / 日本醸造協会, 日本醸造学会 [編] 113 (4), 212-225, 2018-04
東京 : 日本醸造協会
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520853833751949696
-
- NII Article ID
- 40021553512
-
- NII Book ID
- AN10034389
-
- ISSN
- 09147314
-
- NDL BIB ID
- 029005577
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZP15(科学技術--化学・化学工業--醗酵・微生物工学)
-
- Data Source
-
- NDL Search
- CiNii Articles