家庭科教職課程履修生に対するエコ・クッキング教育効果--野菜廃棄率,使用器具数,CO2排出量,消費エネルギー(費用)面からの詳細分析
Bibliographic Information
- Other Title
-
- カテイカ キョウショク カテイ リシュウセイ ニ タイスル エコ クッキング キョウイク コウカ ヤサイ ハイキリツ シヨウ キグスウ CO2 ハイシュツリョウ ショウヒ エネルギー ヒヨウ メン カラ ノ ショウサイ ブンセキ
- A detailed analysis of eco-cooking education effects on students majoring in home economics education: waste ratio of vegetables, number of employed tools, CO2 emission, energy consumption (cooking cost)
Search this article
Journal
-
- 日本食生活学会誌 = Journal for the integrated study of dietary habits / 日本食生活学会 編
-
日本食生活学会誌 = Journal for the integrated study of dietary habits / 日本食生活学会 編 21 (4), 272-280, 2011
坂戸 : 日本食生活学会
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520853833894771328
-
- NII Article ID
- 10028188763
-
- NII Book ID
- AA11804821
-
- ISSN
- 13469770
-
- NDL BIB ID
- 11063559
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZE16(社会・労働--家事・家政--学術誌)
-
- Data Source
-
- NDL
- CiNii Articles