- 【Updated on May 12, 2025】 Integration of CiNii Dissertations and CiNii Books into CiNii Research
- Trial version of CiNii Research Knowledge Graph Search feature is available on CiNii Labs
- 【Updated on June 30, 2025】Suspension and deletion of data provided by Nikkei BP
- Regarding the recording of “Research Data” and “Evidence Data”
リン脂質分解酵素ホスホリパーゼA2を利用した卵使用食品の品質改善
Bibliographic Information
- Other Title
-
- リン シシツ ブンカイ コウソ ホスホリパーゼ A2 オ リヨウ シタ タマゴ シヨウ ショクヒン ノ ヒンシツ カイゼン
- Quality Improvement of Egg-use Food by Applying Phospholipase A2
- 特集 食品加工における酵素利用の最前線 ; 脂質
- トクシュウ ショクヒン カコウ ニ オケル コウソ リヨウ ノ サイゼンセン ; シシツ
Search this article
Journal
-
- 冷凍 = Refrigeration
-
冷凍 = Refrigeration 94 (1095), 25-28, 2019-01
東京 : 日本冷凍空調学会
- Tweet
Keywords
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520853834118182912
-
- NII Article ID
- 40021787916
-
- NII Book ID
- AN00211229
-
- ISSN
- 00343714
-
- NDL BIB ID
- 029474439
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZN14(科学技術--機械工学・工業--熱機関)
-
- Data Source
-
- NDL Search
- CiNii Articles