- 【Updated on May 12, 2025】 Integration of CiNii Dissertations and CiNii Books into CiNii Research
- Trial version of CiNii Research Knowledge Graph Search feature is available on CiNii Labs
- Suspension and deletion of data provided by Nikkei BP
- Regarding the recording of “Research Data” and “Evidence Data”
こんにゃく製造技術の成立-3-広島県総領町,荒粉こんにゃくの製造法の特色とその物理的特性
Bibliographic Information
- Other Title
-
- コンニャク セイゾウ ギジュツ ノ セイリツ 3 ヒロシマケン ソウリョウチョ
Search this article
Journal
-
- 岡山大学教育学部研究集録 / 岡山大学教育学部学術研究委員会 編
-
岡山大学教育学部研究集録 / 岡山大学教育学部学術研究委員会 編 (102), 147-152, 1996-07
岡山 : 岡山大学教育学部
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520853834140340480
-
- NII Article ID
- 110000129240
-
- NII Book ID
- AN00032875
-
- ISSN
- 04714008
-
- NDL BIB ID
- 3996778
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZF1(教育)
-
- Data Source
-
- NDL Search
- CiNii Articles