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2-メチルイソボルネオール臭気の閾値とそれに及ぼすシジミ煮汁の影響
Bibliographic Information
- Other Title
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- 2-メチルイソボルネオール シュウキ ノ シキイチ ト ソレニ オヨボス シジミ ニジル ノ エイキョウ
- The threshold of 2-Methylisoborneol smell and effects of boiled water of Cordicula on the threshold
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Journal
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- 地方独立行政法人青森県産業技術センター食品総合研究所研究報告 = Report of Aomori Prefectural Industrial Technology Research Center, Food Research Institute
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地方独立行政法人青森県産業技術センター食品総合研究所研究報告 = Report of Aomori Prefectural Industrial Technology Research Center, Food Research Institute (5・6), 57-60, 2012
八戸 : 青森県産業技術センター食品総合研究所
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Keywords
Details 詳細情報について
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- CRID
- 1520853834810711808
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- NII Article ID
- 40020385033
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- NII Book ID
- AA12463034
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- ISSN
- 21851913
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- NDL BIB ID
- 026224973
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- Text Lang
- ja
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- NDL Source Classification
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- ZP34(科学技術--食品工学・工業)
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- Data Source
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- NDL Search
- CiNii Articles