- 【Updated on May 12, 2025】 Integration of CiNii Dissertations and CiNii Books into CiNii Research
- Trial version of CiNii Research Automatic Translation feature is available on CiNii Labs
- Suspension and deletion of data provided by Nikkei BP
- Regarding the recording of “Research Data” and “Evidence Data”
海藻食品に含まれる食物繊維の加工による変化とその栄養学的役割
Bibliographic Information
- Other Title
-
- カイソウ ショクヒン ニ フクマレル ショクモツ センイ ノ カコウ ニヨル
Search this article
Journal
-
- Journal of Tokyo University of Fisheries / 東京水産大学研究報告編集委員会 編
-
Journal of Tokyo University of Fisheries / 東京水産大学研究報告編集委員会 編 82 (2), 191-205, 1996-03
東京 : 東京水産大学
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520853835472070784
-
- NII Article ID
- 40004480187
-
- NII Book ID
- AA0070835X
-
- ISSN
- 00409014
-
- NDL BIB ID
- 3976976
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZR26(科学技術--農林水産--水産)
-
- Data Source
-
- NDL Search
- CiNii Articles