- 【Updated on May 12, 2025】 Integration of CiNii Dissertations and CiNii Books into CiNii Research
- Trial version of CiNii Research Knowledge Graph Search feature is available on CiNii Labs
- Suspension and deletion of data provided by Nikkei BP
- Regarding the recording of “Research Data” and “Evidence Data”
米味噌における麹歩合と対水食塩濃度の変動に伴う成分,香味の変化について-2-対水食塩濃度を異にする麹歩合100の米味噌の性状
Bibliographic Information
- Other Title
-
- ベイミソ ニ オケル コウジブアイ ト ツイ ミズ ショクエン ノウド ノ ヘ
Search this article
Description
資料形態 : テキストデータ プレーンテキスト
コレクション : 国立国会図書館デジタルコレクション > デジタル化資料 > 雑誌
記事分類: 化学・化学工業--醗酵・微生物工学 ; 食品工学--味噌・醤油・調味料・香辛料
Journal
-
- 味噌の科学と技術 / 編集委員会 編
-
味噌の科学と技術 / 編集委員会 編 31 (6), p229-233, 1983-06
東京 : 全国味噌技術会
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520854804923147264
-
- NII Article ID
- 40003575317
-
- NII Book ID
- AN00234585
-
- ISSN
- 03691047
-
- NDL BIB ID
- 2596439
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZP34(科学技術--食品工学・工業)
-
- Data Source
-
- NDL Search
- CiNii Articles