凍結小麦ドウ系食品中の氷結晶の再結晶化挙動に関する研究
Bibliographic Information
- Other Title
-
- トウケツ コムギ ドウケイ ショクヒン チュウ ノ コオリ ケッショウ ノ サイケッショウカ キョドウ ニ カンスル ケンキュウ
- Recrystallization of Ice crystal behavior in frozen wheat dough foods
Search this article
Journal
-
- 年報 / 飯島藤十郎記念食品科学振興財団 編 = Annual report / The Tojuro Iijima Foundation for Food Science and Technology
-
年報 / 飯島藤十郎記念食品科学振興財団 編 = Annual report / The Tojuro Iijima Foundation for Food Science and Technology 36 31-35, 2020
市川 : 飯島藤十郎記念食品科学振興財団
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1521136281234223744
-
- NII Article ID
- 40022703482
-
- NII Book ID
- AA12631423
-
- ISSN
- 21880662
-
- NDL BIB ID
- 031729610
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZP34(科学技術--食品工学・工業)
-
- Data Source
-
- NDL
- CiNii Articles