牛海綿状脳症(BSE)対策の見直しに係る食品健康影響評価について
Bibliographic Information
- Other Title
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- ギュウ カイメンジョウ ノウショウ(BSE)タイサク ノ ミナオシ ニ カカル ショクヒン ケンコウ エイキョウ ヒョウカ ニ ツイテ
- Consideration of Risk Variations in Japan Derived from the Proposed Revisions of the Current Countermeasures against BSE
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Journal
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- 食品衛生研究 = Food sanitation research
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食品衛生研究 = Food sanitation research 63 (2), 7-19, 2013-02
東京 : 日本食品衛生協会
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Details 詳細情報について
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- CRID
- 1521699230032728704
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- NII Article ID
- 40019578150
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- NII Book ID
- AN00117752
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- ISSN
- 05598974
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- NDL BIB ID
- 024265285
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- Text Lang
- ja
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- NDL Source Classification
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- ZS17(科学技術--医学--衛生学・公衆衛生)
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- Data Source
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- NDL
- CiNii Articles