味噌健康機能性の多様性と合わせみその可能性に関する探査的応用研究
Bibliographic Information
- Other Title
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- ミソ ケンコウ キノウセイ ノ タヨウセイ ト アワセミソ ノ カノウセイ ニ カンスル タンサテキ オウヨウ ケンキュウ
- Multiple health benefits of miso and usefulness of its combination
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Journal
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- 中央味噌研究所研究報告 = Report of Central Miso Research Institute
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中央味噌研究所研究報告 = Report of Central Miso Research Institute (41), 44-48, 2020-03
東京 : 中央味噌研究所
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Details 詳細情報について
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- CRID
- 1522262180113801856
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- NII Article ID
- 40022221949
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- NII Book ID
- AN00144212
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- ISSN
- 02898942
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- NDL BIB ID
- 030389190
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- Text Lang
- ja
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- NDL Source Classification
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- ZP34(科学技術--食品工学・工業)
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- Data Source
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- NDL Search
- CiNii Articles