第49回全国味噌鑑評会出品味噌の総合結果
Bibliographic Information
- Other Title
-
- ダイ 49カイ ゼンコク ミソ カンピョウカイ シュッピン ミソ ノ ソウゴウ ケッカ
- On the quality of miso exhibited at the 49th national miso competition (2006)
Search this article
Journal
-
- 味噌の科学と技術 / 編集委員会 編
-
味噌の科学と技術 / 編集委員会 編 55 (4), 221-256, 2007-07
東京 : 全国味噌技術会
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1522825129638825600
-
- NII Article ID
- 40015572842
-
- NII Book ID
- AN00234585
-
- ISSN
- 03691047
-
- NDL BIB ID
- 8893426
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZP34(科学技術--食品工学・工業)
-
- Data Source
-
- NDL
- CiNii Articles