マッシュルームレクチンで健口生活
Bibliographic Information
- Other Title
-
- マッシュルームレクチン デ ケングチ セイカツ
- Mushroom Lectin Improves Oral Health for Happy Life!
- 特集 口腔ケア食品開発の新規アプローチ
- トクシュウ コウコウ ケア ショクヒン カイハツ ノ シンキ アプローチ
Search this article
Journal
-
- 食品と開発 = Food processing and ingredients
-
食品と開発 = Food processing and ingredients 53 (3), 13-15, 2018-03
東京 : インフォーママーケッツジャパン
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1522825130876098816
-
- NII Article ID
- 40021493757
-
- NII Book ID
- AN10051049
-
- ISSN
- 09113932
-
- NDL BIB ID
- 028882084
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZP34(科学技術--食品工学・工業)
-
- Data Source
-
- NDL
- CiNii Articles