アスパラガスのロング規格の品質に品種,貯蔵および吸水処理が及ぼす影響
Bibliographic Information
- Other Title
-
- アスパラガス ノ ロング キカク ノ ヒンシツ ニ ヒンシュ,チョゾウ オヨビ キュウスイ ショリ ガ オヨボス エイキョウ
- Effect of Variety, Storage and Water-supply on Physical Properties and Quality of 50-cm-Long Asparagus
Search this article
Journal
-
- 美味技術学会誌 = Journal of the Japanese Society of Taste Technology
-
美味技術学会誌 = Journal of the Japanese Society of Taste Technology 20 (2), 60-67, 2021-12
東広島 : 美味技術学会
- Tweet
Keywords
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1522825131111915776
-
- NII Book ID
- AA12717722
-
- ISSN
- 21867224
-
- NDL BIB ID
- 032033022
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZP34(科学技術--食品工学・工業)
-
- Data Source
-
- NDL