- 【Updated on May 12, 2025】 Integration of CiNii Dissertations and CiNii Books into CiNii Research
- Trial version of CiNii Research Knowledge Graph Search feature is available on CiNii Labs
- Suspension and deletion of data provided by Nikkei BP
- Regarding the recording of “Research Data” and “Evidence Data”
再録 Nutritional Characterization of Sake Cake (sake-kasu) after Heat-drying and Freeze-drying
Bibliographic Information
- Other Title
-
- サイロク Nutritional Characterization of Sake Cake (sake-kasu) after Heat-drying and Freeze-drying
- 加熱乾燥および凍結乾燥後の酒粕の栄養特性
- カネツ カンソウ オヨビ トウケツ カンソウ ゴ ノ サケカス ノ エイヨウ トクセイ
Search this article
Journal
-
- 山口県産業技術センター研究報告 = Report of Yamaguchi Prefectural Industrial Technology Institute / 山口県産業技術センター 編
-
山口県産業技術センター研究報告 = Report of Yamaguchi Prefectural Industrial Technology Institute / 山口県産業技術センター 編 (31), 34-41, 2019-11
宇部 : 山口県産業技術センター
- Tweet
Keywords
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1524232505925492096
-
- NII Article ID
- 40022189824
-
- NII Book ID
- AA11510092
-
- ISSN
- 1345210X
-
- NDL BIB ID
- 030315866
-
- Text Lang
- en
-
- NDL Source Classification
-
- ZM5(科学技術--科学技術一般--工学・工業)
-
- Data Source
-
- NDL Search
- CiNii Articles